Luxweddings Logo

Weddingplanner

Als Weddingplanner zijn wij vastbesloten om jullie diepste wensen werkelijkheid te laten worden. Met toewijding luisteren we naar jullie verlangens en creëren we samen een onvergetelijk feest dat jullie liefde en unieke band op prachtige wijze viert

Of het nu gaat om het volledige traject van huwelijksplanning of enkel de coördinatie van de grote dag zelf, wij bieden flexibele opties zodat jullie je volledig op jullie gemak voelen.

Onze persoonlijke toewijding is om jullie te laten stralen en alle stress weg te nemen. Het creëren van een van de mooiste momenten in jullie leven moet een prachtige ervaring zijn. Wij staan ​​aan jullie zijde om elke stap van de weg te begeleiden, zodat jullie volop kunnen genieten van elk moment van deze onvergetelijke reis.

Ceremoniemeester

Als ceremoniemeester nemen wij graag de coördinatie van het ceremoniële gedeelte op ons. Vaak is dit het deel van de dag waar de meeste zenuwen zijn, en daarom staan wij klaar om die zenuwen weg te nemen en ervoor te zorgen dat jullie volop kunnen genieten van dit bijzondere moment.

Vooraf plannen we verschillende gesprekken in en stellen we samen het draaiboek op, geheel volgens de huwelijksetiquette. Maar willen jullie het net iets anders? Dan luisteren we graag naar jullie wensen en passen we ons daarop aan.

Het is jullie ceremonie, en dat moet ook zo uitstralen naar jullie gasten toe. Daarom zetten wij ons in om ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt en jullie deze dag in alle pracht en praal kunnen beleven.

Eventplanner

Als eventplanner weten we dat elk evenement een unieke uitdaging en een unieke kans is om iets bijzonders te creëren. Of het nu gaat om een intieme bruiloft, een groots zakelijk symposium of een informeel buurtfestival, onze missie is om uw visie werkelijkheid te maken. Wij begrijpen dat elk detail telt, van de keuze van de locatie tot de planning van het entertainment en de catering. 

Met een scherp oog voor detail, een goed gevoel voor organisatie en een uitgebreide kennis van de nieuwste trends in eventplanning, zijn wij hier om u te begeleiden bij elke stap. Om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken voor u en uw gasten.

Stylings

Styling is de kunst van het transformeren van een ruimte om een specifieke sfeer of beleving te creëren. Het is een essentieel onderdeel van evenementen, interieurdesign en seizoensgebonden decoraties. Met de juiste keuzes in kleur, textuur, meubels en accessoires kunt u emoties oproepen en een blijvende indruk achterlaten.

Styling voor Evenementen

Bij evenementen bepaalt styling de toon en eerste indruk. Het juiste kleurenschema, de verlichting en decoratieve elementen zorgen voor een harmonieuze sfeer. Voor zakelijke bijeenkomsten is een strakke en professionele look gepast, terwijl feesten vaak uitbundiger en kleurrijker zijn. Styling zorgt voor samenhang en creëert een gastvrije omgeving.

Styling voor Interieur

In interieurdesign draait styling om het creëren van een comfortabele en uitnodigende ruimte. De keuze van meubels, kleuren en accessoires moet een gevoel van harmonie en persoonlijkheid geven. Moderne styling richt zich vaak op eenvoud en functionaliteit, terwijl traditionele styling meer textuur en decoratie kan bevatten.

Styling voor Seizoensgebonden Gelegenheden

Styling speelt een grote rol bij feesten en seizoensgebonden gelegenheden zoals kerst of Pasen. Kerstdecoraties kunnen klassieke elementen zoals kerstbomen en lichtjes bevatten, terwijl Pasen juist draait om frisse kleuren en bloemen. Deze decoraties maken de ruimte uitnodigend en feestelijk.

Persoonlijke Touches

Wat styling echt bijzonder maakt, zijn de persoonlijke touches. Een familiefoto, een geliefd aandenken of een handgemaakte decoratie voegen karakter toe en maken een ruimte uniek. Deze elementen geven een persoonlijke twist aan elke setting.

Met de juiste styling kunt u ruimtes transformeren en een gevoel van warmte en welkom creëren. Het draait om het vinden van de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit, met aandacht voor de kleinste details.

Overtuigd dat Luxweddings jullie huwelijk, event of styling dat tikkeltje extra kan geven?

Vul dan ons aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jullie op.

Klik hier voor ons aanvraagformulier

Luxweddings
Epelteer 12A
2320 Hoogstraten
België

+32 474 97 10 37
Jens@luxweddings.be 

Online by ELPHI Media